En aquest espai s'hi pot trobar la informació que les mateixes confraries i associacions de confraries han publicat en algun moment.

Fins al moment l'únic recull que es podia trobar de les confraries mallorquines era el llibre que l'any 2002 es publicà sota el títol Les confraries de Mallorca, gràcies a l'organització, l'edició i el patrocini respectivament de l'Associació de Confraries de Porreres, Ingrama i el Consell de Mallorca.

S'han agrupat les confraries per municipis i localitats, per permetre al lector disposar d'una visió de conjunt de les 241 confraries i les 10 associacions de confraries. En aquells casos que ha estat possible s'han incorporat algunes fotografies, per il·lustrar les vestimentes i els passos processionals. S'ha de destacar també que algunes confraries o associacions disposen de pàgina web pròpia o perfil a les xarxes socials, i en aquests casos també s'hi afegeix un enllaç.

S'ha d'advertir que també existeixen associacions que s'anomenen "confraries" i que res tenen a veure amb l'Església, per tant no figuren en aquesta relació.

 

 

Clicant sobre cada una de les confraries trobarà més informació.